Despre Iristel

IRISTEL Romania a fost fondata in anul 2002 ca operator de telefonie si ofera o gama larga de servicii si solutii complexe de telefonie.
Utilizand tehnologia VoIP, compania ofera servicii de telefonie nationala, internationala, cartele preplatite, linii telefonice virtuale, PBX virtual, teleconferinta etc.

Tarifele oferite de Iristel Romania atat pentru apelurile nationale cat si pentru cele internationale sunt printre cele mai mici de pe piata romaneasca ( ex. 0,019 Euro/minut pentru apeluri in Romania si 0,025 Euro/minut pentru apeluri in Europa pe fix, Statele Unite si Canada atat pe fix cat si pe mobil ).

Din dorinta de a oferi clientilor cele mai bune produse si servicii, Iristel Romania este distribuitor Polycom pentru produsele VoiP, largind astfel gama de solutii de telefonie prezentate clientilor sai atat prin oferirea de echipamente foarte performante, cat si de solutii complexe de telefonie, atat pentru segmentul business, cat si pentru cel residential.

Polycom este liderul mondial în soluţiile de comunicare şi de colaborare unificate.

Vrei doar sa primesti?Iti oferim gratuit solutia de Fax 2 Mail!
Viziteaza aceasta pagina, completeaza datele tale si in 24h iti vom configura propriul tau numar de fax care va fi redirectat catre casuta de email aleasa de tine!

Oricand doresti, poti opta sa upgradezi contul la varianta platita, care iti va permite si trimiterea de faxuri!